Facebook

Entuziasm si ingeniozitate

Pentru dinamica noastra echipa, fiecare provocare este o oportunitate de a-si testa inalta calificare in domeniul veterinar si nu numai, dar si de a gasi mereu cea mai buna solutie.

 

Calitatea produselor

Produsele pe care le promovam si le distribuim, in conformitate cu legislatiile europene in vigoare si cu standardele internationale, este cea mai inalta. Colaboram cu cele mai renumite marci din lume ai astfel putem sa le oferim clientilor nostri produsele de top de care au nevoie.

 

Respectul pentru nevoile animalelor

Specialistii nostri au o vasta experienta in domeniu, ceea ce confera avantajul de a avea o profunda cunoastere a nevoilor animalelor. Pentru ca ne pasa de sanatatea si bunastarea animalelor, ne straduim mereu sa gasim solutiile optime la problemele lor.

 

Orientare catre client

Pentru ca fiecare client e unic, echipa noastra isi aduna fortele pentru a asigura asistenta personalizata, in functie de nevoile fiecaruia. Acest lucru este posibil datorita gamei variate de produse pe care o punem la dispozitie si a unei retele extinse de distributie.

 

Grija pentru mediu

Crezul nostru este ca un mediu mai curat e esential pentru bunastarea atat a oamenilor, cat si a animalelor. Incercam sa protejam mediul, minimizand impactul asupra lui, in special prin controlul emisiilor de gaz si prin diminuarea riscului asociat cu activitatea noastra. Intotdeauna alegem produsele fabricate prin utilizarea tehnologiilor prietenoase cu mediul si eficiente din punct de vedere al consumului energetic. Dezvoltarea durabila este parte integrata a strategiei noastre.

 

Responsabilitatea sociala

Preocuparea noastra pentru sanatatea si bunastarea animalelor este extinsa si in planul social. Ghidati de motto-ul Mens sana in corpore sano, sustinem echipa de fotbal CS Sanatatea Cluj, care are si o academie de fotbal. Acest fapt permite personalului si antrenorilor clubului sa isi dedice toata atentia si stiinta dezvoltarii armonioase a viitoarelor generatii.

 

Sanatosi sa fim!

Contact


Adresa:
Str. Albiei, nr.4
400633 Cluj-Napoca

Tel :
        0264-418676
        0264-418677
        0264-418678
Fax:
        0264-413777Email:
office@servicii-publice.ro